Skip to content

Hår

Vill du veta mer om vilka behandlingar vi erbjuder?
Vi som utför behandlingarna

Vi har 8 frisörer som arbetar med det mesta inom hårvård. Allt från klippning, olika färgbehandlingar till Hairtalk (löshårssystem).

Vi ser till att hela tiden hålla sig i framkant genom att kontinuerligt utbilda oss. Att arbeta som ett team, stötta och inspirera varandra är vår styrka.

När du gör ditt hår hos oss kan du välja mellan 4 olika kategorier av frisörer.

Trainee:

Våra trainees har gått/går frisörutbildning och arbetar nu för att få erfarenhet och snabbhet i yrket. En trainee leds alltid av en handledare som finns till hands om behovet uppstår. Kunskapsnivån hos våra trainees är hög och du är i säkra händer men ibland kan en behandling ta något längre tid.

Junior Hairstylist:

Alla våra Junior Hårstylister har mycket god erfarenhet och behärskar allt inom frisöryrket. För att få arbeta som Junior Hårstylist på Hair&Nu måste du ha en godkänd frisörutbildning med 3000 timmar som trainee på Hair&Nu samt uppvisa din yrkesskicklighet genom flera arbetsprover.

Hairstylist:

Alla våra Hairstylister har minst 5 års erfarenhet och behärskar allt inom frisöryrket. För att få arbeta som Hairstylist på Hair&Nu måste du ha en godkänd frisörutbildning och uppvisa din yrkesskicklighet genom flera arbetsprover.

Senior Hairstylist:

Efter 10 års erfarenhet från yrket och flera års arbete på Hair&Nu är man Senior Hairstylist . Det innebär att frisören har lång erfarenhet och ett fantastiskt kunnande inom frisöryrket. Denna titel borgar för exceptionell kunskap inom frisöryrket. Ingen av dessa positioner går att söka utan tilldelas medarbetaren av företagets ledare.

Vill du se vilka behandlingar vi erbjuder går du in på boka tid och klickar på mer info. Där finns pris och beskrivning på våra behandlingar. Priset kan variera beroende på längd och tjocklek på håret.

IMG_3899
Anki
Senior Hairstylist
Ägare & ansvarig
IMG_3824
Matilda
Hairstylist
IMG_3790
Hanna
Senior Hairstylist
IMG_3828
Lovisa
Junior Hairstylist
IMG_3745
Anette
Senior Hairstylist
IMG_3883
Sara
Senior Hairstylist
Inköpschef
jennie
Jennie
Trainee
IMG_3928
Pernilla
Senior Hairstylist
IMG_9394
Malin
Trainee