Skip to content

Boka tid

Boka tid

Vi sparar kunduppgifter så som namn, mailadress och telefonnummer i vårt bokningssystem (Bokadirekt) för att kunna skicka ut bokningsbekräftelser och påminnelser.

Självklart har vi förståelse för att saker kan komma i vägen och att planer ibland ändras. Men när du bokar en tid på Hair&Nu reserverar vi den specifikt för dig och din behandling.

Om du avbokar i sista minuten eller inte dyker upp, innebär det att vi förlorar möjligheten att betjäna en annan kund som hade velat ha den tiden. Det innebär både sämre tillgänglighet till våra tjänster och en förlorad intäkt för oss. Avbokningspolicyn är utformad för att upprätthålla respekten för varandras tid och möjlliggöra en mer effektiv hantering av bokade tider.

Vår avbokningspolicy innebär att du debiteras 50% av behandlingspriset för avbokningar som sker senare än 24 timmar före reserverad tid. Eller vid en ”no show”.

Om du vill bli borttagen från vårt kundregister eller ta del av de uppgifter som sparats om dig så maila oss: info@hairochnu.se

Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter här.